top of page

OVER

MIJ

Profielfoto Roos l Nieuw.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Als geen ander ken in de gewoonte en neiging om gevoelens te negeren en weg te redeneren. Het maakte dat ik dat ik me niet meer niet kon verbinden met mijn gevoel. Toen ik, ondanks een hele heftige gebeurtenis, niet kon huilen ging ik naar een psycholoog. Zij hielp me inzicht te krijgen in mijzelf waardoor ik het beter met me ging, maar huilen en loslaten van de spanning lukte me nog steeds niet.

Nog geen jaar later belandde ik een burn-out en kwam ik uiteindelijk terecht bij een lichaamsgericht therapeut. Een wereld ging voor me open.

Beetje bij beetje kon ik verzachten, de spanning in mijn lijf werd minder en ik begon weer te voelen. Het opgekropte verdriet, maar ook de mooie, heerlijke gevoelens kwamen weer veel meer binnen. Wat een cadeau was dat. Daar had ik niet op gerekend.

Want zo werkt het, je kan je niet alleen voor moeilijke gevoelens afsluiten. Als je je afsluit betekend dat ook dat het de fijne en heerlijke gevoelens minder worden. En heb je de neiging om geluk, liefde en voldoening buiten jezelf te zoeken.

Als het lukt om je gevoelens te erkennen, kom je meer thuis bij jezelf en wordt je leven zoveel rijker. Ik begeleid je daar graag bij.

Alle goeds, Roos
Ik ben opgeleid bij HOLOS Academie voor Massagetherapie 
Netwerklogo.jpg
bottom of page