top of page
Zijn er op dit moment te veel stress factoren in je leven om rustig na te kunnen denken?
Heb je een te grote emotionele last? Loop je rond met zware gevoelens?
Schiet je telkens in tranen? Voel je je snel aangevallen?
Heb je vaak het gevoel dat je erbuiten staat?
 
Zou je, wat er ook gebeurt, graag kalm en zelfverzekerd willen overkomen? Zou je graag meer ontspannen, helderder en effectiever willen worden?
Ann .... ontwikkelde op basis van het werk van Eugene 
Een simpele doch zeer effectieve training
                                                      
Het geheim is: Groter worden
 
Als je groter wordt, word je kalmer, omdat je niet langer vast zit in een te kleine wereld.
Je wordt ook slimmer, omdat je een groter perspectief hebt en je niet overgeleverd bent aan je emoties. Je maakt betere keuzes, je relaties zijn beter en je geniet meer van het leven.
 
De online training bestaat uit vijf delen. In iedere deel ontvang je een oefening. Het doen van de oefening heeft een onmiddellijk effect op hoe je het leven benadert.
 
Aan het eind van de online training heb je vijf op elkaar afgestemde vaardigheden om met je aandacht moeilijke gevoelens te benaderen. Deze helpen om groter te worden dan dat wat jou klein houdt.
 
 
JA IK DOE MEE
 
 
Hoe werkt de training?
 
De training bestaat uit vijf delen. In iedere deel ontvang je een oefening. Het doen van de oefening heeft een onmiddellijk effect op hoe je het leven benadert.
 
Het huiswerk bestaat uit het in praktijk brengen van het aangereikte vaardigheden gedurende een paar dagen, totdat je de volgende les ontvangt. Daarin staat dan weer een nieuwe vaardigheid.
 
Aan het eind van de training heb je vijf op elkaar afgestemde vaardigheden om met je aandacht moeilijke gevoelens te benaderen. Deze helpen om groter te worden dan dat wat jou klein houdt.
 
Natuurlijk werkt het alleen als jij het werk doet! Het heeft slechts een minimaal effect als je alleen maar de training bekijkt of doorleest en vervolgens er niet zelf mee gaat oefenen. Maar dat begrijp je wel. Het goede nieuws is dat de oefeningen niet moeilijk zijn.
 
Ga aan de slag, geef het een kans.
bottom of page