top of page

VAN DENKEN NAAR VOELEN NAAR ZIJN

WANNEER JE VOELT BEN JE DICHTER BIJ JEZELF
DAN WANNEER JE DENKT
De sessies die ik met je heb zijn gericht op een ontwikkeling van denken naar voelen en van voelen naar zijn. Als het lukt om je gevoelens te erkennen, kom je meer thuis bij jezelf.
 
Veel mensen negeren hun gevoelens, bagatelliseren ze of redeneren hun gevoelens weg. Het denken is heel slim als het erom gaat je weg te lokken bij je directe ervaring.
 
Je kunt leren, om aanwezig te blijven bij wat je voelt, ook als het lastige emoties zijn zoals verdriet of woede. De gewoonte om ze uit de weg te gaan of te compenseren, kost veel energie en houdt het probleem in stand. Aangeraakt worden is daarbij heel behulpzaam. Met behulp van verschillende lichaamsgerichte technieken, waarbij massage mijn basis is, help ik je weer meer in contact komen met je lichaam en daarmee met je gevoel.
 
Contact maken met gevoelens die eerder niet gezien, gehoord of uitgedrukt mochten worden, geeft ruimte voor natuurlijke verwerking. Dat klinkt simpel en dat is het eigenlijk ook. Het vergt wel moed. Het bewust opzoeken, onderzoeken en laten zijn van (moeilijke) gevoelens heft de spanning en stagnatie die dit in jou veroorzaakt op en dat geeft ruimte en beweging.
bottom of page